Waarom duimen sommige volwassenen nog steeds?
23 March 2020 
in Duimen

Waarom duimen sommige volwassenen nog steeds?

Onderzoekers denken dat meer dan één op de tien volwassenen nog duimen. Bijna niemand duimt in het openbaar, uit angst dat ze belachelijk worden gemaakt.

Een reden dat volwassenen nog duimen kan zijn dat het angst en stress vermindert en hen helpt te kalmeren. Ook is het mogelijk dat sommige volwassenen trauma hebben opgelopen tijdens de kindertijd en hierdoor zijn gaan duimen. In sommige gevallen kan deze gewoonte gewoon blijven hangen. Het is dan in feit een gemakkelijk toegankelijke stressverlichter. Het kan ook zijn dat het zuigen op de duim een bijna onvrijwillige gewoonte is worden, die naast stress wordt gebruikt om verveling tegen te gaan.

Ben je volwassen en wil je van het duimen af? De duimhoesjes van nietmeerduimen.nl kunnen voor jou op maat gemaakt worden. Neem voordat je een op-maat bestelling doet even contact op, zodat we kunnen kijken of je aanvraag mogelijk is. Zodra we de maat en de stof zijn overeengekomen, dan kies je hoeveel hoesjes je wilt bestellen.

About the author
Ik ben Petra en in het dagelijks leven ben ik, net als alle andere moeders, een heleboel dingen tegelijk. Bekeerde moslima, vrouw van een leuke man, moeder van 2 lieve kids, eigenaar van Nietmeerduimen.nl. Ik blog graag over de dingen in het leven die mij bezig houden, zoals mijn kids, mijn bedrijf, mijn koolhydraatarme/keto leefstijl, mijn reizen en mijn avontuur als ondernemer.
Place comment

arrow_drop_up arrow_drop_down