Stoppen met duimen is écht een kwestie van volhouden
15 augustus 2020 
in Duimen

Stoppen met duimen is écht een kwestie van volhouden

Soms krijg ik wanhopige emails van ouders die zeggen dat hun kind het duimhoesje niet omhoudt. Ze trekken hem af of wippen hun duim eruit. Ik geef deze ouders altijd het advies om stug door te zetten. Stoppen met duimen is écht een kwestie van volhouden. Doe het duimhoesje elke keer weer goed om Laat je kind zien dat er geen uitzonderingen zijn. Maak duidelijke afspraken wanneer ze hem om moeten houden en wanneer hij af mag. Probeer geen uitzonderingen te maken en houd voet bij stuk.

De ouders van Fleur hebben gelukkig ook doorgezet. Met als resultaat dat hun dochter van het duimen af is. Ze vond het hoesje zelfs leuk om te dragen en wilde hem niet meer af doen.

“We kregen Fleur niet het duimen afgeleerd we hadden alles geprobeerd van de spullen voor op de duim te smeren ,pleisters plakken etc etc. We hebben het zelfs via de logopedie geprobeerd hopen dat ze er dan wel mee zou stoppen maar ook dit hielp niet. Toen hebben wij het duimhoesje besteld wat ze in het begin ook niet om wilde doen maar naar lang aandringen en volhouden ging ze toch overstag . En wat bleek ze vond het zelfs leuk en wilde hem niet meer afdoen en dit dan in combinatie met stickers plakken is het nu toch gelukt om ze te laten stoppen met duimen . Waarvoor onze dank en daarom willen we ze nu graag dit diploma geven.”

Wat is een duimhoesje eigenlijk?

Ons duimhoesje is in feite een van stof gemaakte duimbeschermer. Hij gaat als een handschoen over de duim heen en is stevig om de pols vastgezet met plastic drukknopen.
De duimhoesjes zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: extra-small, small, medium, large en extra-large. Bij je bestelling vragen we je de duim op te meten om de maat van het hoesje te bepalen. Ze passen zowel om de rechterhand als om de linkerhand.
Heb je een grotere maat nodig? Dit is geen probleem. Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

About the author
Ik ben Petra en in het dagelijks leven ben ik, net als alle andere moeders, een heleboel dingen tegelijk. Bekeerde moslima, vrouw van een leuke man, moeder van 2 lieve kids, eigenaar van Nietmeerduimen.nl. Ik blog graag over de dingen in het leven die mij bezig houden, zoals mijn kids, mijn bedrijf, mijn koolhydraatarme/keto leefstijl, mijn reizen en mijn avontuur als ondernemer.
Place comment

arrow_drop_up arrow_drop_down