Slaapkoppie, prikkels van de dag verwerken en lekker slapen
9 januari 2021 

Slaapkoppie, prikkels van de dag verwerken en lekker slapen

Help je kind de prikkels van de dag te verwerken en lekker te slapen met Slaapkoppie.

Samen tot rust komen voor het slapengaan kan helpen om alle prikkels van een drukke dag te verwerken.
Zoals ik in een eerdere blog al vertelde was mijn zoontje een hele onrustige slaper. Ik kreeg van een collega op mijn werk twee tips. De eerste tip was de app Slaapkoppie. De tweede tip was het boek Slaapklets. Beide tips hebben er voor gezorgd dat mijn zoontje is stuk rustiger is gaan slapen en dat hij beter uitgeslapen zijn bed weer uit stapt.

Kinderen vinden de overgang van de dag naar de nacht soms lastig.

Met Slaapkoppie maken kinderen op een laagdrempelige manier kennis met meditatie. De ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat ze beter met stress om kunnen gaan en makkelijker in slaap komen. Vul samen een ballon met alle leuke en minder leuke dingen van de dag en laat hem wegzweven, oefen de leeuwenadem, stap in een achtbaan die je hoofd leeg roetsjt of doe de bodyscan. Dankzij de aansprekende verhalen en prachtige illustraties zorgt dit boek niet alleen voor een ontspannen nachtrust, maar ook voor veel fijne momenten voor het slapengaan.

Kies een verhaaltje uit en sluit samen de dag af!

Mijn collega adviseerde de app voor op de telefoon. Ik zag op Bol.com dat Slaapkoppie ook als voorleesboek beschikbaar is.

Lekker slapen met slaapkoppie

About the author
Ik ben Petra en in het dagelijks leven ben ik, net als alle andere moeders, een heleboel dingen tegelijk. Bekeerde moslima, vrouw van een leuke man, moeder van 2 lieve kids, eigenaar van Nietmeerduimen.nl. Ik blog graag over de dingen in het leven die mij bezig houden, zoals mijn kids, mijn bedrijf, mijn koolhydraatarme/keto leefstijl, mijn reizen en mijn avontuur als ondernemer.
Place comment

arrow_drop_up arrow_drop_down