Heerlijk werken in mijn eigen stille bubbel
11 januari 2021 

Heerlijk werken in mijn eigen stille bubbel

Ik heb vorige week een cadeautje voor mezelf gekocht en ik ben me er toch een partij blij mee! Ik heb een geluiddempende koptelefoon gekocht. Hiermee kan ik helemaal afgesloten in mijn eigen bubbel mijn werk doen. Ik heb met de kinderen afgesproken dat als ik de koptelefoon op heb dat ze dan even niet mogen storen. En dit werkt prima!

Geluiddempende koptelefoon

Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar hier loopt het niet helemaal op rolletjes. En dat is een understatement haha. Vorige week was de eerste week van de lockdown en ben nu al helemaal doorgedraaid. Normaal gesproken breng ik de kinderen naar school en heb dan lekker 6 hele uren om thuis op mijn gemak te werken. Nu staat er om de 5 minuten iemand naast me en op een of andere manier kennen ze alleen maar het woord mama. Papa komt niet in hun vocabulaire voor. Waar ik vooral last van heb is dat ik me niet goed kan afsluiten voor alles om me heen. Merk tijdens dit soort situaties dat ik erg gevoelig voor allerlei prikkels. Mijn zoontje heeft het van geen vreemde 😉

Mijn zoontje heeft op school een geluiddempende koptelefoon

Mijn zoontje is snel afgeleid in de klas. Om hem te helpen concentreren heeft hij op school al een paar jaar een stilte koptelefoon. Tijdens de vorige lockdown had hij deze mee naar huis gekregen. Stiekem had ik hem al een paar keer geleend en vond het ideaal. Maar ja, inmiddels is deze weer mee naar school genomen. Omdat ik het thuis voor mijn zoontje ook handig vond, heb ik er twee aangeschaft. Hij blij en ik ook blij.

AlpineHearing Protection heeft een lijn gehoorbeschermers uitgebracht die speciaal ontworpen zijn voor kinderen. Het materiaal voelt zacht aan, is gemakkelijk te reinigen en nog belangrijker: ze zitten zeer comfortabel. Ze hebben een verstelbare hoofdband zodat ze altijd goed om de oren passen.

  • Verbeterd de concentratie! Tegenwoordig worden kinderen overal waar ze komen geconfronteerd met prikkels. Gefocust zijn is een uitdaging en het blokkeren van geluid kan helpen om de concentratie te verbeteren!
  • Voorkom blijvende gehoorschade: Onderzoek toont aan dat 1 op de 8 kinderen blijvende gehoorschade heeft opgelopen door blootstelling aan een luidruchtige omgeving. Feesten, Parades, Evenementen, Vuurwerk, Races en Concerten: Het zit in een klein hoekje!


En dit is degene die ik voor mezelf gekocht heb.

About the author
Ik ben Petra en in het dagelijks leven ben ik, net als alle andere moeders, een heleboel dingen tegelijk. Bekeerde moslima, vrouw van een leuke man, moeder van 2 lieve kids, eigenaar van Nietmeerduimen.nl. Ik blog graag over de dingen in het leven die mij bezig houden, zoals mijn kids, mijn bedrijf, mijn koolhydraatarme/keto leefstijl, mijn reizen en mijn avontuur als ondernemer.
Place comment

arrow_drop_up arrow_drop_down